יום רביעי, 22 בינואר 2020

ממרח זיתים

  • 250 גרם זיתים מסוג חרוזית- ללא חרצנים
  • 3 שיני שום
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף אורגנו טרי או ¾ כף אורגנו יבש
  • ¾ כף תבלין זעתר יבש
  • ⅓ כוס שמן זית
  • כלים: בלנדר מוט חשמלי
הוראות הכנה
  1. מניחים את כל המרכיבים בכוס הבלנדר או בקערה עמוקה.
  2. טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי, אני אוהבת לטחון רק עד קבלת מקרם של ממרח גושי כדי להרגיש היטב את הזיתים אך זה נתון לטעמכם האישי.
  3. מניחים בכלי אטום במקרר.

 ממרח זיתים ירוקים – תמונות הכנה

  • 250 גרם זיתים מסוג חרוזית- ללא חרצנים
  • 3 שיני שום
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף אורגנו טרי או ¾ כף אורגנו יבש
  • ¾ כף תבלין זעתר יבש
  • ⅓ כוס שמן זית
  • כלים: בלנדר מוט חשמלי
הוראות הכנה
  1. מניחים את כל המרכיבים בכוס הבלנדר או בקערה עמוקה.
  2. טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי, אני אוהבת לטחון רק עד קבלת מקרם של ממרח גושי כדי להרגיש היטב את הזיתים אך זה נתון לטעמכם האישי.
  3. מניחים בכלי אטום במקרר.

 ממרח זיתים ירוקים – תמונות הכנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה