- 250 גרם זיתים מסוג חרוזית- ללא חרצנים
- 3 שיני שום
- ¼ כפית מלח
- 1 כף אורגנו טרי או ¾ כף אורגנו יבש
- ¾ כף תבלין זעתר יבש
- ⅓ כוס שמן זית
- כלים: בלנדר מוט חשמלי
הוראות הכנה
- מניחים את כל המרכיבים בכוס הבלנדר או בקערה עמוקה.
- טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי, אני אוהבת לטחון רק עד קבלת מקרם של ממרח גושי כדי להרגיש היטב את הזיתים אך זה נתון לטעמכם האישי.
- מניחים בכלי אטום במקרר.
ממרח זיתים ירוקים – תמונות הכנה
- 250 גרם זיתים מסוג חרוזית- ללא חרצנים
- 3 שיני שום
- ¼ כפית מלח
- 1 כף אורגנו טרי או ¾ כף אורגנו יבש
- ¾ כף תבלין זעתר יבש
- ⅓ כוס שמן זית
- כלים: בלנדר מוט חשמלי
הוראות הכנה
- מניחים את כל המרכיבים בכוס הבלנדר או בקערה עמוקה.
- טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי, אני אוהבת לטחון רק עד קבלת מקרם של ממרח גושי כדי להרגיש היטב את הזיתים אך זה נתון לטעמכם האישי.
- מניחים בכלי אטום במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה