יום חמישי, 2 בינואר 2020

סלט בטטה

מצרכים:
2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
4-5 שיני שום פרוסות
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
מלח, פלפל גרוס

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את קוביות הבטטה משני הצדדים, רצוי עם מכסה, עד שהבטטות מתרככות (כאשר מזלג ננעץ בקלות בבטטה).
-מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים 2-3 דקות נוספות עד להזהבה. מתבלים ומערבבים היטב במשך כדקה. מגישים חם או בטמפ' החדר.
*ניתן להוסיף לסלט בוטנים קלופים קלויים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה