יום ראשון, 5 בינואר 2020

כרובית כבושה בכורכום

מרכיבים:

  • כרובית שטופה היטב מחולקת לפרחים
  • שיני שום קלופות
  • 1.5 כוסות חומץ טבעי 5%
  • 1.5 כוסות מים
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות כורכום

אופן הכנה:



בקערה מרבבים את המים, החומץ והתבלינים,  מתקנים תיבול במידת הצורך.
מוסיפים את פרחי הכרובית ושיני השום
יש להעביר את הכרובית ושיני השום לצנצנת סגורה ולוודא שכל הכרובית מכוסה בנוזלים.
שומרים כ- 3 ימים מחוץ למקרר, עד שמחמיץ במידה הרצויה.  לאחר מכן שומרים במקרר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה