יום חמישי, 23 בינואר 2020

סחלב

  • חלב - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
  • סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גרם)
  • קורנפלור - 3 כפיות - סה"כ (12 גרם), גדושות.
  • סוכר - 2 כפיות שטוחות - סה"כ (10 גרם), כפית לכל כוס - לפי הטעם האישי.
  • קינמון - כפית שטוחה, כחצי כפית לכל כוס.
2 מנות/יחידות: 2 כוסות (ספלים).
1. לשים כוס וחצי חלב בקלחת על הגז ולהביא לרתיחה.
2. לחצי כוס החלב הקר שנשארה לנו להוסיף את 3 כפיות הקורנפלור הגדושות. לערבב היטב עד שהנוזל חלק וללא גושים.
3. כשהחלב כמעט רתח להוסיף את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.
4. להוריד מהאש ולהוסיף את סוכר הוניל והסוכר הרגיל לפי הטעם (לא כדאי להוסיף הרבה סוכר כי יש את סוכר הוניל).
5. לפזר מעט קינמון מעל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה