2 כוסות אפונה ירוקה עדינה קפואה
¼ כוס (60 גרם) טחינה גולמית איכותית
½ כפית מלח
2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מפשירים את האפונה כעשר דקות בטמפרטורת החדר או כדקה במיקרוגל ומסננים מהנוזלים (ממהרים? אפשר להכין גם עם אפונה קפואה).
2. במעבד מזון שמים את כל החומרים ומעבדים למרקם אחיד. טועמים ומוסיפים לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
ניתן לשמור בקירור עד שבוע.
¼ כוס (60 גרם) טחינה גולמית איכותית
½ כפית מלח
2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מפשירים את האפונה כעשר דקות בטמפרטורת החדר או כדקה במיקרוגל ומסננים מהנוזלים (ממהרים? אפשר להכין גם עם אפונה קפואה).
2. במעבד מזון שמים את כל החומרים ומעבדים למרקם אחיד. טועמים ומוסיפים לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
ניתן לשמור בקירור עד שבוע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה