יום ראשון, 29 בדצמבר 2019

פאי בוטנים ושוקולד

כוס חמאת בוטנים חלקה (כ 230 גרם)
♢ 120 גר’ פתי בר (כחצי שרוול), לגירסא ללא גלוטן השתמשו בפתי בר ללא גלוטן
♢ 200 גר’ שוקולד מריר איכותי
♢ 125 מ”ל נוזל קוקוס (ממליצה על AROY-D הנמכר בקרטונים קטנים המורכב ממי קוקוס טבעיים ללא תוספות).
♢ תבנית או שתי תבניות סיליקון של שקעים קטנים

כך עושים
♢ מרסקים את עוגיות הפתי בר במעבד מזון לפירורים גסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים ובכמה פולסים מאחדים את הפירורים עם חמאת הבוטנים.

♢ שמים ככף מהתערובת בכל שקע ודוחסים עם אגודל קטן.

♢ ממיסים את השוקולד בסיר כפול או במיקרו, מוסיפים את נוזל הקוקוס ומערבבים יחד.
♢ מוזגים את השוקולד החם לתוך הקעריות.
♢ מנערים בעדינות כדי להגליצ’ את השוקולד לרוחב השקעים.

♢ מעבירים למקרר קירור של כ 4 שעות. לאחר שהתקררו באופן מוחלט ומחלצים מהשקעים, מסדרים על צלחת הגשה ומגישים מיד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה