כוס חמאת בוטנים חלקה (כ 230 גרם)
♢ 120 גר’ פתי בר (כחצי שרוול), לגירסא ללא גלוטן השתמשו בפתי בר ללא גלוטן
♢ 200 גר’ שוקולד מריר איכותי
♢ 125 מ”ל נוזל קוקוס (ממליצה על AROY-D הנמכר בקרטונים קטנים המורכב ממי קוקוס טבעיים ללא תוספות).
♢ תבנית או שתי תבניות סיליקון של שקעים קטנים
כך עושים
♢ מרסקים את עוגיות הפתי בר במעבד מזון לפירורים גסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים ובכמה פולסים מאחדים את הפירורים עם חמאת הבוטנים.
♢ שמים ככף מהתערובת בכל שקע ודוחסים עם אגודל קטן.
♢ ממיסים את השוקולד בסיר כפול או במיקרו, מוסיפים את נוזל הקוקוס ומערבבים יחד.
♢ מוזגים את השוקולד החם לתוך הקעריות.
♢ מנערים בעדינות כדי להגליצ’ את השוקולד לרוחב השקעים.
♢ מעבירים למקרר קירור של כ 4 שעות. לאחר שהתקררו באופן מוחלט ומחלצים מהשקעים, מסדרים על צלחת הגשה ומגישים מיד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה