מצרכים:
אופן הכנה:
500 גרם פרגיות (סטייקים או פרגיות חתוכות)
1 בצל גדול קצוץ גס
בטטה גדולה חתוכה לקוביות
סלסלת פטריות טריות חצויות
1-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי כוס רוטב טריאקי, פלפל שחור
-מטגנים בסיר רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הבטטה והפטריות, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה במשך כ 10-15 דקות עד שהבטטות מעט מתרככות (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).
-מוסיפים את הפרגיות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.
-מסירים את המכסה ומבשלים 5 דקות נוספות על אש גבוהה עד שהנוזלים מעט מצטמצמים.
-מוסיפים בצל ירוק, רוטב טריאקי ומעט פלפל שחור, מערבבים 2-3 דקות ומסירים מהאש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה