המצרכים :
לכ-20 עוגיות:
- חצי כוס שמן קוקוס נוזלי
- שלושת רבעי כוס סוכר חום
- ביצה
- כוס קמח
- שליש כוס קקאו
- חצי כפית סודה לשתייה
- תמצית וניל
- שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס
- מלח גס, לפיזור
1מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2טורפים בקערה את השמן והסוכר. מוסיפים ביצה וטורפים דקה-שתיים.
מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית וניל, ומערבבים, רק עד שהחומרים מתאחדים.מוסיפים לקערה את השוקולד צ'יפס, ומקפלים אותם אל תוך התערובת/ מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 2-3 ס"מ ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להיעזר בכף גלידה). מפזרים מעט מלח גס על כל כדור.אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט אך מרכזן עדיין רך.* מי שלא מעוניין בעוגיות מלוחות (למה?!) יכול להשמיט את המלח הגס מלמעלה, אבל כדאי שיוסיף קורט מלח (רגיל) לבלילה, כדי לאזן את המתוק.* מוטב להשתמש במלח גס מסוג מאלדון או מלח ים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה