4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
450 גר' פטריות פרוסות
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
שמן לטיגון
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
מלח
450 גר' פטריות פרוסות
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
שמן לטיגון
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
מלח
לרביכה:
2 ביצים
2 כפות קמח
1/2 כוס מים
2 ביצים
2 כפות קמח
1/2 כוס מים
מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במי מלח כ 10 דק' ומסננים
מטגנים בצל עד להזהבה
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 5 דק'
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים קלות וממשיכים לטגן עוד כ 2 דק'
מטגנים בצל עד להזהבה
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 5 דק'
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים קלות וממשיכים לטגן עוד כ 2 דק'
מעבירים את התערובת לתבנית בינונית
הכנת הרביכה:
לקערה מוסיפים 2 כפות קמח, 1/2 כוס מים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מוסיפים 2 ביצים, פלפל שחור מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם, טורפים הכל יחד.
לקערה מוסיפים 2 כפות קמח, 1/2 כוס מים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מוסיפים 2 ביצים, פלפל שחור מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם, טורפים הכל יחד.
בעזרת כף יוצקים את הרביכה על תערובת הירקות שבתבנית באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 45 דקות או עד להזהבה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה