מצרכים (כ-4 מנות):
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ
3/4 כוס פירורי לחם
כף גדושה שומשום (לא חובה)
2 כפות שמן
כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
-מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. משמנים את התבנית בנדיבות.
-מניחים את קוביות חזה העוף בקערה. מתבלים בשמן ואז בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד לציפוי יחסית אחיד.
-מסדרים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. הופכים בזהירות צד ומשאירים 5-7 דקות נוספות, עד להזהבה יפה.
*במקום לאפות אפשר גם לטגן במחבת עם שמן 2-3 דקות מכל צד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה